keuringssoftware

keuringssoftware

Referenties

Referenties

va keur

VA-keur streeft een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de uitgevoerde veiligheidskeuringen na. Door de software van Keuren.online kunnen onze keurbedrijven op een zeer efficiënte en effectieve wijze hun keurwerkzaamheden verrichten. Het gebruiksgemak is groot en de waardering van de klanten is hoog.

Jelle Bartlema
Directeur VA-keur
rai

Sinds een aantal jaar werken we samen met Keuren.online en medio 2017 hebben we de RAI keurmerken volledig digitaal ter beschikking gesteld aan de bedrijven. De overgang van papieren checklists naar digitaal verliep zeer goed en doordat we geen checklists meer hoeven te printen en te versturen geeft dit een aanzienlijke kostenbesparing. De samenwerking met Sonima verloopt erg goed. Het grote voordeel is dat zij exact weten waar onze behoefte ligt en wanneer wij een beroep op Keuren.online doen, dan wordt er snel gehandeld.

Tom van Steijn
Sectiemanager
SKL Keuring

Als gebruiker van het eerste uur is de Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek (SKL) zeer tevreden over het door Sonima gerealiseerde webbased registratie systeem voor de periodieke keuringen van verdeelapparatuur voor gewasbeschermingsmiddelen. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk voor onze gebruikers, betrouwbaar, compleet voor zowel de gebruikers als voor ons als organisatie en is wat ons betreft een benchmark voor systemen voor de administratie van periodieke keuringen van machines en systemen. Sonima lost problemen snel op en door ons gewenste aanpassingen worden door het team van Sonima adequaat geïmplementeerd.

Jaco Kole
Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek
safety company friesland

Bij Safety Company Friesland werken we nu al enkele jaren met de software van keuren.online. En we kunnen niet anders zeggen dan dat het aan al onze wensen voldoet, en meer. Dankzij keuren.online kunnen wij nu veel efficiënter werken, en dat scheelt behoorlijk veel tijd.

Martin Jan van Hofwegen
htd

We waren al een poosje op zoek naar nieuwe software om onze certificaten en keuringsrapporten hijs- en hefmiddelen te maken en beheren. Via Linkedin kwamen we bij Keuren.online terecht. Vanaf het eerste moment waren we enthousiast over hun aanpak en de software. Ze staan open voor feedback en voeren waar nodig vlot verbeteringen aan. Helemaal van deze tijd. Ze blijven innoveren en dat past helemaal bij ons. Wij zijn erg tevreden over Keuren.online en onze klanten ook!

Robin de Vries
Algemeen directeur