Software voor keuringsinstanties

Software voor keuringsinstanties

Keuringsinstanties

Keuringsinstanties

Wilt u uw keurmerk professionaliseren en meer inzicht in uitgevoerde keuringen en steekproeven? Wij bieden al meer dan 10 jaar maatwerk aan keuringsinstanties in verschillende sectoren.

Digitaal keuren voor uw leden

Geef al uw leden toegang tot de mogelijkheden van keuren.online. Kijk voor meer informatie naar alle mogelijkheden van onze software.

Inzage in resultaten

Krijg meer inzicht door real-time rapportages uit ons systeem. U heeft volledige inzage in de historie van elke keuring.

Relatiebeheer

Beheer de gegevens van uw leden, keurmeesters en contactpersonen. Registreer opmerkingen en documenten in onze software.

Registreer certificaten

Ons systeem geeft u alle mogelijkheden om certificaten van keurmeesters en bedrijven te registreren. Een keurmeester zonder een geldig certificaat kan automatisch niet meer keuren.

Bestellingen afhandelen

Handel bestellingen van stickers en benodigdheden snel en efficiënt af. U hoeft alleen nog maar de stickers te versturen.

Facturatie

Maak en verstuur uw facturen digitaal. Facturen worden automatisch aangemaakt op basis van de verstuurde bestellingen.

Planning van opleidingen

Plan nieuwe opleidingen en registreer aanmeldingen voor opleidingen. U weet precies wanneer keurmeesters een opfristraining nodig hebben.

Verstuur mailings

Verstuur ‘direct mailings’ naar uw leden. Deel nieuwsberichten, documenten en veelgestelde vragen in het systeem.

Meertalig

Wij leveren systemen en keuringsrapporten in elke taal. U heeft zelf de volledige controle over alle teksten in het systeem.

Registratie van steekproeven

U kunt externe partijen toegang geven om steekproeven van bedrijven te registreren. De resultaten zijn direct beschikbaar voor u en de keuringsbedrijven.

Bekijk alle mogelijkheden

Bekijk ook de rest van de mogelijkheden van keuren.online.

keuren.online